2015 Ankastre Mutfak Modelleri

0
2092
aydınlatmalı 2015 Ankastre Mutfak Modelleri

Modern çağımızda teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak hayatımızı kolaylaştıran çok sayıda elektronik cihaz evlerimize girmiştir.  Bu elektronik cihazlar çoğunluğu mutfaklarımızda yer alan; fırın, davlumbaz, aspiratör, soğutucu, dondurucu, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi mutfaklarımız da yer almaktadır. Bunca elektronik cihazı mutfaklarımıza düzen içerisinde, nizami olarak yerleştirebilmek, elektrik ve sıhhi tesisatlarını gizleyebilmek için ankastre mutfak geliştirilmiştir. Ankastre mutfak sayesinde bütün bu elektronik cihazlar ayrı birer mobilya olarak değil bütünleşik bir tek mobilya gibi dizayn edilmektedir.

Ankastre mutfaklar tasarlanırken tamamen kullanıcın ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanır. Beyaz eşyalar mutfakta kullanım yerlerine ve yüksekliklerine göre ankastre mutfak içerisine yerleştirilerek hem kullanım kolaylığı sağlar hem de mutfağa estetik kazandırmış olur. Burada dikkat etmemiz gereken püf noktalar; mutfağımızda elektrik mi, doğal gaz mı kullanılacak, sıhhi tesisat boruları mutfağın neresinde yer aldığı noktalarıdır. Mutfaklarımızda beyaz eşyalarımızın görünmesini istemediğimiz durumlarda ankastre mutfak setinde kullanılan beyaz eşya bölümüne birer kapak yapılarak kolaylıkla gizlenebiliyor.

Ankastre mutfak setlerinin hayatımıza kattığı kolaylıklar:

Mutfaklarımızda bütün elektronik cihazları estetik olarak yerleştirebilmemizi sağlar. Böylece mutfaklarımızda bütün cihazlar bir düzen içerisinde ve kullanışlı olarak yer alır. Temizlenmesi ve bakımı kolaydır. Mutfaklarımızı en ekonomik şekilde kullanmamızı sağlayarak ferah birer yaşam alanı haline gelmesini sağlar. Mutfaklarımızın ölçülerine göre imal edilir, kurulumu kolaydır.  Ankastre mutfaklar da yer alan elektronik cihazlar A enerji sınıfı olduğu için enerji tasarrufu sağlar. Bu özellikleri bünyesinde barındıran ankastre mutfak ev hanımlarına büyük avantajlar sağlar.