2015 Yaz Çanta Modelleri İle Harikalar Yaratın

0
1073

Yaz çantaları bir harika dostum…

2015 yaz sezonu yine iddialı çanta modelleriyle kadınların başını döndürecek. ‘Lady Like’,  ‘Bowling’ çantalar ya da kova şeklindeki çantalar, vs… Hepsi ve daha birçok ayrıntıyı öğrenmek istiyorsunuz, gözlerinizi aşağı doğru kaydırın….

Ayakkabılar bir, çantalar iki… Kadınların aşkla bağlı oldukları en nadide parçalardır moda dünyasında.. Bir kadına; ‘Adaya düşseniz alacağınız 3 şey nedir?’ diye sorsanız, ayakkabı ve çantayı iki seçenek olarak gösterir artık üçüncü seçenek de kişiye göre değişir.

Malumunuz 2015 çanta modelleri bu sene harika tasarımlarla kadınların yeniden başını döndürüyor. Biz de çanta modellerini mercek altına alalım ve hangi çanta mutlaka dolabımızda olmalı bilelim dedik.

Bu sezonun favori parçası, minimal çantalar. Öte yandan bohem tarzı kova çantaları da popülerliğini koruyor. Ama eğer yenilik istiyorsak o zaman  ‘Lady Like’ ve ‘Bowling’ çantalar aradığımız tarz olabilir. …

Bu sene çanta boyları küçülüyor kadınlar. Bu dönemin valiz kıvamındaki battal boy çantalar beğeni listesinde arka sıralara düştü. Gerçi bu çantalar da maşallah bir evi içinde taşırdı ya… Velhasıl moda bu büyük bu çanta modasına el atmış ve ebatları küçültmüş. Bu kez de minimal bir görünüm kazanan çantaların içine acaba ne sığdıracağız; bu da ayrı bir konu!

Sağımız bohem solumuz bohem. Kısacası bu sene bohem tarzın kapsamı alanındayız. Hal böyle olunca da aksesuarlar da bu tarzdan nasipleniyor. Bohem stilin en büyük savunucuları kova şeklindeki çantalar bu sene de trend olmaya aday.